Long time, no see

Jag kommer längre och längre ifrån mitt bloggande. Det lustiga är ju att jag saknar det, men saknar inspiration. Jag inbillar mig att när jag jobbar har jag inte tid för att jobbet tar all tid den dagen och när man väl kommer hem, är datorn det sista man vill pyssla med. När jag sen är ledig vill man dela med sig av allt som händer i våra liv, men jag glömmer liksom bort att sätta mig ner och skriva.

Jag har varit hemma sedan i måndags. Åkte till jobbet som vanligt, men åkte hem igen vid halvtio för att Evelyn behövde hem från dagis då hon var sjuk. Så hon och jag har haft nästan en hel vecka med babymys och kurerande. Nu är hon bättre, fortfarande rinnande näsa och hostar, men mycket piggare. På måndag blir det dagis igen!

Jag har min jobbarhelg som börjar ikväll. Fyra dagar på raken. Trist att jobba fredagkvällar faktiskt, Rickard har varit borta sedan igår morse och kommer snart hem, så vi får ju inte träffas nästan nån ting när det ser ut så här. Boring

Jag var ute i trädgården igår kväll och fotade lite. Vår första pion har slagit ut för i år, alldeles mörkcerise och fin, doftar ljuvligt! Förra året planterade jag rabarber och jordgubbsplantor i trädgårdslandet och se hur de har tagit sig sedan förra sommaren!

  

Nytt för i år är att jag har satt potatis som nu har börjat titta upp ur jorden. Syrenhäcken blommar som bäst just nu, det doftar fantastiskt när man sitter i vår nyplanterade syrenberså.
Den är inte så stor än, men även den planterades förra året.

  

I helgen som var, var vi nere hos mamma och pappa i Katrineholm för att gå på Mikaela & Andreas bröllop i Östravingåkers kyrka. Det var otroligt vackert, Mika såg ut som en prinsessbakelse i sin vita klänning!



Vi hann inte så mycket mer den helgen, lördagen gick åt alla förberedelser inför kvällen. Sen söndagen åkte vi ganska tidigt för att vi båda skulle upp och jobba klockan sju i måndags. På vägen hem stannade vi till på café Björndammen, det kan varmt rekommenderas!

     

Innan vi åkte hem körde vi förbi Skokloster och tittade på några hus som vi sett på hemnet. Det blev även veckohandling på Lidl och Coop i Märsta. När vi åkte förbi arlanda, såg vi en jättestor regnbåge över hela himlen, vackert! Kvällen bjussade på pizza hemma i soffan.