BF +3

Snigelfarten är i det närmaste oändlig. Som jag sa till Annelie igår, jag tror varje timma på dygnet innehåller 120minuter och att dygnen numera är 48 timmar långa -någon som känner igen sig?!

Jag sover som en kratta, dvs. inte alls nästan. Sen 04:30 har jar varit vaken idag och bara väntat på att en klocka ska ringa så att man kan gå upp med gott samvete. Inte sover jag om dagarna heller, så var mitt sömnbehov har tagit vägen har jag inte den minsta aning om. Borta är det iaf!

Bebisen verkar ha det gott i magen. SF ligger på 37,5 nästan 38 idag och därmed växer h*n fint! Numera också totalt fixerad, går inte att rucka det minsta på. Dessutom sa Malin att huvudet har sjunkit ner mycket mer, jämfört med förra gången. Dock behöver h*n ju inte boa allt för lång tid till därinne, mammi tycker att det är sjukt tradigt att vänta!

Idag är en bra dag på så vis att Rickard slutar vid halv två. Vi kan hämta Evelyn tillsammans på dagis och kvällens fredagsmys kan börja. Det är bara att ladda inför kvällens idol, ska bli spännande att se vilka som faktiskt får vara med i år.

Bara så alla vet -wordfeud är fortfarande lika roligt!!!


BF +2: Jag och min härliga godispåse!

Så då var vi inne på BF +2, vad härligt det känns! Jag satt precis och läste igenom det inlägg jag skrev BF +2 med Evelyn. Jämfört med det är humöret i sin helhet bättre, men jag är fruktansvärt irriterad över att bli synad och tillfrågad om några news so far..

Lillstrumpan är på dagis och har aktiviteter på stora gården nu på förmiddagen. Själv har jag ansträngt mig och åkt förbi ICA där det blev lite shopping inför kvällens middag. Ikväll kör vi på pannbiffar med stekt lök, sås, kokt potatis och lingonsylt. Det brukar gå hem hos familjen Sköld! Någonstans ska jag hitta lite energi till att gå ut och plocka ner några äpplen från trädet och göra en äppelpaj. Förhoppningsvis.. :o)

Eftersom jag är svag och har usel karaktär just nu så köpte jag en stor påse med plockgodis och en skvallerblaska i affären som jag tänkte ägna resten av förmiddagen åt. Senaste veckorna har jag helt enkelt konstaterat att om man vill se på TV och fördriva tiden där, så blir det över en film. Det är så usla program och ruttna serier som visas så man bli ju mörkrädd. Toppavsnitten från -88, kiss my ***!

Eftersom även jag har fastnat i wordfeud-träsket så lär en del av min dag spenderas med att komma på fyndiga ordkombinationer i detta superroliga spel!!

Hoppas att alla ha en fin dag med sol och klarblå himmel, det är iaf vad vi bjuds på i Märsta idag!


BF +1

Hallelujah vad tiden går fort -eller inte. Det är så långsamt att bara gå hemma och vänta. Det ska man ju inte göra säger folk, men vad tusan -visst är det precis vad man gör?!

Här händer inte mycket just nu, månadens räkningar är kontrollerade och inlagda. Jag har fastnat i wordfeud på mobilen, bäst att passa på medan man är själv hemma! Jag har också engagerat mig i att få igång mitt headset till mobilen, vilket gick som en smäck! Så nu kan jag lyssna i lugn och ro på min spotify.

Efter att ha inspekterat golven i hallen så inser jag också att det skulle behöva dammsugas, men om man gör som Evelyn och tar på sig solglasögon, så kanske man inte ser det på ett par dagar till. Snacka om att skjuta upp jobbet...

Jag ska nog ta och gå upp till sovrummet där katten har sovit sedan imorse, av ren princip flyttade jag honom från bebissängen till vår säng imorse och där har han legat kvar sen dess. Vilken tröttmössa! Själv behöver jag vila en stund innan det är dags att åka till dagis och hämta hem trollet. Om jag räknar högt har jag nog sovit tre timmar inatt. Fattar inte att det ska vara så svårt, men det är det.

Hoppas att alla har en bra dag! På återseende snart igen!

Mobilbloggning: Lördagsgympa

2011-09-24_11_15 (MMS)

Efter frukost och lite fix hemma, så åker vi numera alltid på gymnastik på lördagsförmiddagarna. Detta är något som verkligen uppskattas av vårat lilla troll!


39+2

Mamma: Det är bloggning via mobilen som testas...

Jag är så less.. På att inte ha något att göra eller på att inte orka göra något. Ungefär samma sak, men i slutändan tråkigt. Evelyn är på dagis, hon är i gruppen hararna på dagis och idag är de ute på stora gården och busar. Hon älskar verkligen sitt (numera inte längre nya) dagis!

I helgen storstädade vi huset, det behöver dammsugas igen och vilken lust man har att dra fram den då. Kanske blir framåt kvällen, hellre en torsdag än en fredag :o) Tvättstugan är tvättfri, vilket känns bra. Endast lite nytvättad och vikt tvätt ligger på bänken, så på den fronten känns det bra.

Det mesta är nog färdigt, man förbereder verkligen inte lika intensivt för andra barnet, det mest hänger på. Jag var och köpte en höstoverall häromdagen, det är ändå bra kyligt ute vissa dagar.

Man väntar i 40 veckor på att komma vidare, till nästa vecka, nästa månad och tycker ändå någonstans att det går ganska fort, men det är fantastiskt vad långsamt det alltid tycks gå på slutet. Mest för att man väntar på bebisen, man är trött på att vara så förbannat osmidig och alla frågor om det inte är något på gång än. Jag blir så less.. Den som väntar mest är med största sannolikhet jag. Bebisen kommer när den kommer och det lär ju inte gå någon obemärkt förbi. Mamma sa häromdagen att man frågar i största välmening, jag vet att det är så, men det stressar mig mer än det hjälper. Tack till alla som tänker på oss och vill väl, ni är underbara! Många vet nog också att hormonerna inte alltid gör en till en ängel (inte mig iaf) :o)

Får se vad dagen bjuder på som sagt, just nu skulle jag vara lycklig om det fanns nygräddade kanelbullar i köket, men så är det tyvärr inte. På återseende snart!!

Här testas det!

Här testas det!