Vår prins och så lite minus + en semmelcupcake!

Jag har länge hållit bilderna på vår nya lilla familjemedlem lite hemliga och jag har varit pinsamt dålig på att uppdatera bloggen, men nu har jag iaf knåpat ihop en liten förlossningsberättelse. Han utvecklas som bara den, lilla prinsen. Just nu laddar jag för lite förmiddagsfika och sen lite lunch innan det är dags att hämta hem det stora trollet från dagis igen. Alvin sover just nu och då får man passa på att hinna göra såna saker som annars blir liggande i väntan på en ny lugn stund. Tre bilder på prinsen ♥: 17 dagar gammal, smakar gröt för första gången 2 februari och så den stora bilden från 3månaders dagen :o)

  


Att hålla sig ifrån sötsaker går väldigt bra måste jag säga. Det som känts hårdast hittills var fettisdagen utan semla. Jag surade grymt över det, så igår bakade jag faktiskt semmelcupcakes. Jag har aldrig bakat cupcakes förut, eller jo, men inte spritsat på garneringen. Gissa om det var kul att spritsa! Det skulle jag kunna göra dagligen bara för nöjet att dekorera de små sötnosarna. De blev riktigt goda också och endast 1/5 av en vanlig semlas storlek.



Till er som följer mitt viktväktande kan jag bara meddela att jag sedan start vid årsskiftet nu gått ner totalt 7kg. Känns så bra! Jag har 7hg kvar till min inskrivningsvikt. Sedan Alvin föddes har jag tappat 16kg, ni anar inte hur skönt det känns! Man tar stryk av att vara så tung, så jag ser verkligen fram emot att tappa än fler kilon.

Ser man dem så här så känns ju 7kg ganska mycket... (+9kg till egentligen som försvunnit innan jag började gå ner aktivt)