Andra gången på babysim

Igår kväll, fredag, kom Evelyns mormor och morbror på besök. Det blev en sen middag och en massa plåtande med kameran, lek, bus, mys och bad i baljan.

         

     

Imorse åt vi frukost tillsammans allihopa och packade ihop våra saker för att åka iväg till babysimmet. Vi såg verkligen fram emot att åka dit eftersom det är så mysigt att bada med henne. Jag gjorde mig som alltid bra på kort (se bilden ovanför där  jag pratar om aporna i Djungelboken -rätt likt va?!).

     

Det var så mysig stund i vattnet idag! Mormor och morbror var med på kanten och tittade på. Vi började med att sjunga den här gången också. Sen övade vi på bröstläget, vilket gick riktigt bra. Hon fick en massa vatten i ansiktet, men hon var glad åt det. Vi fick också börja öva på att ha bebisarna på rygg, hon tyckte det var kanonmysigt. Hon gjorde en massa gurglande ljud och pratade nästan hela tiden vi var i vattnet.

Ikväll har jag som utlovat bakat en New York blueberry cheesecake till fars dag! Här syns resultatet, så får vi se om den smakar gott sen också!


Under kvällen har Evelyn varit väldigt pigg och glad, men nu ligger hon och snoozar i sin säng.

Här är vår goa tjej i närbild!

     


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej Sandra! Vad fina bilder.. å vad Evelyn växer. =) Supersööt!! Hopppas allt ät bra?! Ha en fin farsdag imorgon, kakan såg smarrig ut! =) Kram kram

2008-11-08 @ 23:19:16
URL: http://www.metrobloggen.se/8508
Postat av: Eva

Tack för senast - jättetrevligt och mysigt!

Så fina bilder, hon är helt underbar!

2008-11-09 @ 09:54:42

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback