Massor med snö!

Vår lilla tjej har börjat lära sig dricka vatten ur pipmugg, men det är inte lätt må ni tro! Hon har också fått prova på ett smörgåsrån, men hon tyckte det var bra konstigt. Men naturligtvis var hon tvungen att smaka lite på det.

     

Så här glad kan man vara när man är mätt & belåten!

Imorse när vi vaknade var hela marken täckt med snö, omkring 15cm. Ett enda stort, vitt, luddigt täckte låg över helavår tomt och åkrarna runtomkring. Så himla vackert! Jag var ute vid niotiden och tog lite kort på den orörda snön, innan jag började skotta vägen fram till bilarna.

  

        

Sen åkte vi till dagens babysim. På vägen hittade vi ett par grabbar som försökte få upp sin bil ur diket, vi försökte dra upp den med vår bil då deras kompis inte hade 4hjulsdrift på sin. Men vår orkade inte heller. Vi har verkligen groteska diken här, kanondjupa och inte någon lek om man åker ner i dem. Så vi sa åt dem att ringa bonden, sen fortsatte vi vidare till Märsta.

På simmet hällde vi vatten på huvudet för att åter igen förbereda inför dyk. Förmodligen får Evelyn dyka nästa lördag. Vi fortsatte också att öva på vändningar, ryggläge och slalom på mage i vattnet.

Vi åkte senare på eftermiddagen hem till farmor och Yngve på middag. Där träffade vi också Mona (Rickards moster) och Tony. Vi åt som sagt middag och fikade och hade en trevlig stund. Klockan sprang iväg och helt plötsligt var det kväll och dags att åka hem för att lägga Evelyn för natten.

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback