Mysdag med familjen

Vi började dagen med lite babysim. Så himla mysigt! Hon älskar ju att bada och är så nöjd när vi är i vattnet. Idag fick vi börja hälla vatten över huvudet för att förbereda inför dykning som vi ska börja med nästa vecka om vi vill. Hon klarade det jättebra, de ska knipa ihop ögonen och stänga munnen reflexmässigt när de får vatten över huvudet och det gjorde hon. Så vi får se om hon vill dyka nästa vecka. Lite läskigt, tycker jag, men samtidigt spännande! Vi övade också på vändningar från mage till rygg i vattnet.

Nu sitter hela familjen i soffan med lite fika, Evelyn fick fika innan oss. Det blev lite päronpuré som hon gillar. Nu ska vi titta på "Lejonkungen". Sen blir det mer städa och gno, för imorgon kommer först en gammal arbetskamrat till Rickard hit på besök och sen kommer Anna, Stefan och Felicia och hälsar på.

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej på Er! Här är middagen snart klar och det blir nog lite rött vin till. Vi har kört på förfullt med tapetsering under dan.

Seger i Teamets match mot Hammarby! 6-2, Tobbe gjorde mål på frislag.

Krama om Snuttan o hälsa Rickard!



Mamma/mormor

2008-11-15 @ 19:11:58
Postat av: Jenny

Hej! Hoppas allt är fint med er?! Låter som om ni haft en jätte mysig dag med badet :-) Ja vi har också tjuvstartat lite med vanlig mat till Astrid, mest för att hon har mjölkallergi och den ersättningen som hon får gör henne totalstoppad i mage, så utan katrinplommon så stannar hennes mage upp helt och hållet!



I kväll först körde jag premiär på gröt, och det var en riktigt hit! Det smaskades och njöts i fulla drag, hihi :-D



Hoppas ni får en kanon helg. Kramar från mig och Astrid

2008-11-15 @ 20:32:13
URL: http://jennyn.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback