Premiär...

...för lite annan mat än ersättning för lillis! Hon har inte fått mat direkt, men hon har fått smaka sempers morotsdryck! Hon verkade faktiskt tycka om den, även om hon gjorde en hel del festliga miner. Hon är snart fyra månader, så vi tänkte att hon kunde få prova lite nu. Vi tänker ge henne lite av drickan varje dag, sen börjar vi lite mer påriktigt med majs- & potatispuré. Vi har även köpt potatis- & palsternacka puré och som efterrätter blåbärs-, mango- och päron- & hallonpuré. Ska bli så roligt att få börja ge henne riktig mat! Vi har också införskaffat banangröt som hon ska få smaka av. Snart får vi heller inte längre köpa baby semp 1, utan det blir uppgradering till nummer 2 som är för barn från fyra månader och uppåt.

  

Vi hade en lång sovmorgon imorse hela familjen. Rickard var tvungen att åka tillbaka till jobbet för att jobba vid tiotiden och kom inte hem förrän efter ett någon gång. Sen blev det sen frukost och en film.

För att vara lite nyttiga senare under dagen så har vi tagit ner alla köksluckor och slipat ner dem och målartvättat. Imorgon ska vi förhoppningsvis börja måla dem. Vi såg att vi var tvungna att köpa lite kompletterande målargrejor, så det blir nog en tur till Uppsala först. Då kanske vi också passar på att köpa en barnstol till Evelyn, hon måste ju ha en vid bordet nu när hon också ska börja äta!

Det blev pesto- & mozzarellapasta igår kväll, här är en bild på middagen:


Kommentarer
Postat av: mikaela

Hej hej gumman!

Allt är bra med oss förutom att vi är lite krassliga.. kul med en utmaning!=)Allt bra me er? Trevlig helg!! Kraam

2008-10-31 @ 18:47:38
URL: http://www.metrobloggen.se/8508
Postat av: Anna

Hejhej!

Självklart passar imorgon kanon:) Men jag måste ta tåget till Uppsala vid 3 halv 4 tiden, men innan dess så går det utmärkt:)

Ni är så välkomna!

kram kram!

2008-11-03 @ 11:16:12
URL: http://www.annasmirakel.blogspot.com

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback