Sjuk igen

Evelyn har verkligen otur just nu känns det som. Hon har blivit sjuk igen. Vi har varit i kontakt med Lillemor (DSK på BVC) dagligen den här veckan. Det har varit frågan om vad det kan vara för något, först verkade det som om det kunde vara scharlakansfeber för hon hade så många av de symtomen. Vi funderade sen över svinkoppor och halsfluss, men efter besöket hos Lillemor i torsdags (igår alltså) kom vi fram tilll att lillsnuttan har fått vattkoppor. Det blir med andra ord en hel del VAB nu. Rickard är ledig nästa vecka, så då blir det jobb enligt schema för min del.

Det känns så himla tråkigt att Evelyn missar både luciatåget och besöket hos tomten på dagis, det värker i mitt mammahjärta för henne. Dagis är det bästa hon vet. Vi få fira lucia ordentligt hemma istället. Förhoppningsvis kommer tomten hem till oss i år igen, så vi får sitta i spänd förväntan inför julafton.

Vi har köpt de flesta julklapparna redan, känns så skönt. Det är verkligen stressande annars om man ska ut i julrushen med alla andra och trängas. Det är ju mathandlingen kvar så klart, men det är svårt att göra den för tidigt. Det blir nog några klappar till, men som sagt det mesta är klart.

Vi klättrar på väggarna här hemma. Evelyn är rastlös efter att ha varit hemma så mycket på sistone. I eftermiddag åker vi till mormor och morfar, de är inte rädda för prickarna, så vi ser verkligen fram emot lite miljöombyte.


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback