Helgen

Jag är lite seg med uppdatering emellanåt, men helgdagarna går så otroligt fort så när kvällen kommer orkar jag inte skriva -ingen lust heller ibland att dra igång datorn så sent. Men här kommer iaf helgens händelser!

I fredags började vi dagen med en massa bus. Evelyn gör stora framsteg varje dag och ålar sig runt huset ganska fort. Hon har även börjat göra försök till att ställa sig upp mot vårat köksbord. Det har även blivit intressant att åla ut i hallen för att kolla in kattens klätterställning och studera läget i badrummet. Hon har så bråttom och ska fingra på allt hon ser. Projekt prio 1 just nu är ju grinden till kaminen och plastskydd till kontakterna som tyvärr var slut när vi skulle handla, så vi får hoppas att det kommer hem nya så fort som möjligt.

     

     

eftermiddagen kom mormor och morbror. Vi började med lite fika och en massa babymys! Rickard var lite sen hem då han var i Uppsala och köpte nya skidor. Evelyn har börjat få smörgåsbitar att plocka med själv, det går hem kan ni tro! Kvällen bjöd på lite moussaka, sallad och nybakad foccacia. Den blev för övrigt kanongod! Har tyvärr ingen bild på bakverket. Vi tittade på Så ska det låta och fortsatte med ett lååångt parti yatzy. Hrm.. jag vann (499 poäng) !!! 


     

I lördags hanns det bara med frukost och lite mys med Evelyn innan mormor och morbror åkte hem igen. Vi gjorde oss iordning och åkte till skidspåret där Rickard fick pröva sina nya skidor för första gången. Vi åkte vidare in till stan och hälsade på farmor och Marie. Det blev middag (fläskfilé, klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd), melodifestivalen och vi avslutade kvällen med att se filmen Nyckeln till frihet.

  

     

Söndagen börjde med en sovmorgon. Vi behövde den verkligen eftersom Evelyn fortfarande inte sover om nätterna. Det är tungt att gå upp med man måste ju. Vi fixade lite hemma innan vi fick besök av Anna, Stefan och Felicia. Babysarna lekte glatt med varandra, Felicia är ju så snabb nu så det är svårt att hänge med. Vi som tycker att Evelyn tar sig fram snabbt... Nu vet vi vad vi har att vänta oss de närmaste veckorna! De busade en massa och lekte med leksaker. Felicia gör sådana gälla ljud och Evelyn skulle ju inte vara sämre utan försökte härma och göra likadant! Hihi... busungar! Vi fikade lite och senare på kvällen åt vi lasange och sallad. En mycket trevlig kväll i gott sällskap!! Det var så roligt att ses, då det var ett tag sen sist.

  

     


En mycket trevlig helg med mycket trevligt sällskap!!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Heej på er! Vilken mysig helg ni haft! =) Gör ni idag då? Vad Evelyn växer! Såå sööt. =) Här har vi nyss varit ute (jag & Benji) Varit en sväng på stranden å busat. =) Jag jobbade imorse och ska jobba ikväll. Nu är de dax för lunch. Dagarna rusar fram!? Ha det bra! Ps. tack för receptet! Kraam

2009-03-02 @ 13:58:02
URL: http://www.metrobloggen.se/8508
Postat av: Jenny

Hej gumman, har hållt på o stökat för att flytta min blogg i dag, den finns nu på http://jordgubbsblomman.blogg.se



Onsdag skulle passa mig utmärkt om det fungerar för er? Vore jätte trevligt! Ser ut som om ni haft en riktigt härlig myshelg! Blev tårtbak här och det gick faktiskt helt okej, puuh alltid lika nervös när jag bakar pinocchiotårtan hehe!





Såå trött nu så det är nog dags för sängen!

Kramisar:)

2009-03-02 @ 23:18:15
URL: http://jordgubbsblomman.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback