10 månader

I måndags firade vi vår lilla skatt som blev hela 10 månader. Kan ni fatta vad fort tiden har gått?! Snart blir hon 1 år, kan knappt tro att jag förra året gick i hettan som var med världens största mage och bara väntade på att bebisen skulle komma.

Vi fixade en hel del hemma i måndags. Vi var ute i trädgården hela dagen. Mossrev gräsmattan, grävde upp stenar och fixade med lite småsaker. Kvällen ägnade vi åt lilla tösen. Det blev grillad entrecote till middag och sen fikade vi princessbakelser (det blev den sorten eftersom hon är vår lilla princessa).


Hon har läst sig så mycket den senaste månaden. Hon kryper för fullt, står mot allt, går utmed bord och pratar så fort hon får chansen. Hon säger ampa och pekar på olika lampor, mamama är en favorit, baba blandas med papa. Hon skrattar åt det mesta, ler så fort man tittar på henne och får hon inte uppmärksamhet blir hon sur. Hon leker gärna med sina leksaker, men blandar hela tiden för annars tröttnar hon.

Igår så fortsatte jag med att mossriva gräsmattan -vilket evighetsprojekt! Vi var tvungna att flytta hjulen på gräsklipparen, för det var så mycket mossa att kniven inte orkade runt om den var för långt ner. Men nu har jag mossrivit hela gräsmattan två gånger på olika nivåer, så nu ser den ut som den ska göra när den är fattig på mossa.

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback