Föräldraledigt i 2 veckor

Hipp, hipp, hurra! Jag är föräldraledig i två hela veckor och ska tillbringa all ledig tid tillsammans med min underbara familj. Vi har haft arbetshelg till att börja med. Hela vår vedhög är numera kapad, kluven och prydligt staplad i högar. Det känns så bra. Vi har fått strålande bra hjälp av mina föräldrar, tack snälla för hjälpen!

Mystjejen
    

Vedhuggargänget
 

  

Äppelkaka med rom och hemmagjord hamburgare + hemmegjorda pommes frites
     

De senaste veckorna har rullat på i snabb takt, jobb, dagis, äta och sova. Men nu är som sagt ledigheten här för att stanna en liten stund.

För att flika in så har jag försökt skriva färdigt det här inlägget i flera dagar, men vår dator är verkligen helt ur form -den behöver bootcamp!! Ska nu göra ett försök till att skriva färdigt.

Igår var vi till Fjärilshuset i Hagaparken tillsammans med Anna, Stefan och Felicia. Mycket trevligt och mysigt att vara där. Det blev en smarrig lunch i caféet, jag och Rickard åt varsin ciabatta med salami och brieost *mums*. Vi åkte vidare till Barkarby handelsplats, där köpte vi ett par skor till vardera medlem i familjen. Evelyn fick ett par urfräna stövlar som hon ska ha till fint. Sen tog vi en sväng förbi Ikea och hittade lite smått och gott som förgyller vårat hem. Rickard har köpt en förtidig julklapp till familjen -ett nytt Playstation 3!! Så nu försöker vi slå våra kloka ihop så att vi kan hitta något spel som passar oss båda. Vi avslutade dagen med en middag i Märsta hos familjen Norin/Eriksson. Tack för trevligt sällskap -som alltid!

Den här veckan samt kommande vecka har vi föräldraledigt/semester. Vi har börjat vår ledighet med en rejäl förkylning som har drabbat hela familjen. Vi hoppas snart vara helt krya så att vi kan hitta på fler roliga saker.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej tjejen! Gu de var verkligen inte igår, hur är det med er?



Hoppas de är bra :)



Kram Jenny

2009-11-15 @ 20:58:38
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: mikaela

Heej! Det är bra med oss tack. oxå vart småkrassliga en tid bara och de vill inte riktigt ge med sig heller. Men annars är det toppen!

Hur har ni haft de på ledigheten då? Gjort något speciellt? Ska ni vara i katrineholm något i jul, mellandagarna? ha det gott, Kram

2009-11-16 @ 14:02:58
URL: http://www.metrobloggen.se/8508

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback