Paus

Det har varit en rejäl paus ifrån bloggandet. Det har hänt otroligt mycket under hela hösten, så bloggen har fått stå tillbaka. När jag bloggade sist var i slutet av augusti, det första som hände den 1 september var att vi flyttade in i vårt efterlängtade hus på Ekillavägen 22 i Märsta. Numera är vi alltså bosatta i Sigtuna kommun och i ett trivsamt villakvarter. Det är helt fantastiskt underbart att ha fått det större och framförallt att bo mer centralt.

Vi hade dubbla boenden i ungefär en månads tid. Dvs. vi lämnade det lilla torpet i Knutby i slutet av september. Vi fick inte dagisplats förräns 27/9 så vi har bott i huset i Märsta, åkt med Evelyn till dagis i Knutby, sen har jag åkt till jobbet i Norrtälje. Vi har övernattat i torpet för att sedan åka tillbaka hem till huset när jag har haft lediga dagar. Det var en pärs vill jag lova, men allt går och nu har vi kommit förbi den delen.

Inskolningen på dagis har gått bra, jag var med Evelyn tre dagar, sen har allt tuffat på i sakta mak. Hon gillar verkligen att vara tillsammans med andra barn och leka & pyssla.

Sen i slutet av juli/ mitten av augusti har vi planerat vårat bröllop. Så den 30 oktober gifte vi oss i Sundby kyrka utanför Eskilstuna. Bröllopsmiddagen hölls på Sundbyholms slott och vi bjöd våra gäster på en slottsweekend -allt var mycket uppskattat och vi kunde inte ha fått en mer perfekt dag. Tack till alla som var med och förgyllde vårt bröllop! Vi är numera familjen Sköld.

Renovering av huset påbörjade vi så snart vi hann och det som ligger först i kön är Evelyns rum. Vi har rivit ner allt i princip, tilläggsisolerat, satt upp fler balkar, dragit om all el, satt dit nya spånskivor. Nu är det gipset på tur. Golvet ska rivas upp, väggarna målas och tapeter beställas. Det är mycket och det tar alltid längre tid än vad man tror, men det är så roligt att se hennes rum växa fram.

Vi tar de roligaste bitarna, hela hösten har inte varit kul men stora delar av den. Det har snurrat för runt i hjulet, men nu försöker vi hinna stanna upp och komma in i vardagens rutiner. Bilder och annat kommer så småningom. Det här var en kort update!


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback